1. Головна
  2. Блог
  3. Блог iBusiness - цікаві новини, статті про CRM системи, Бітрікс24
  4. Автоматична генерація чеків в Бітрікс24. Програмне РРО Checkbox від «іBisuness»

Автоматична генерація чеків в Бітрікс24. Програмне РРО Checkbox від «іBisuness»

24 січня 2022
530

З 1 січня 2022 року відповідно до Закону України «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг» є обов'язковим застосування реєстраторів розрахункових операцій або програмних реєстраторів розрахункових операцій платниками єдиного податку другої-четвертої груп, які проводять готівкові розрахунки.

 

Фахівці компанії «іBisuness» попрацювали над даною проблемою і пропонують якісне рішення для бізнесу - інтеграцію програмного РРО з CRM Бітрікс24 з допомогою застосунку Checkbox.

 

CRM дає можливість продавати більше. Це система управління продажами і комунікаціями з клієнтами. В ній для кожного покупця є окрема картка, у якій зберігається вся історія взаємодії з ним. Це дозволяє вести клієнта по воронці продажів від холодного контакту до моменту продажу, стимулювати повторні покупки. Жодне звернення потенційного клієнта не залишається непоміченим.

 

Турбує проблема обов’язкового РРО?

 

Не потрібно купувати касовий апарат, який дорогий та складний в обслуговуванні. Лише з допомогою звичайного принтера та застосунку, який можна встановити на комп’ютер, ноутбук, планшет чи мобільний, Ви можете без зайвих зусиль видавати чеки покупцям. До одного принтера можна без проблем підключити кілька мобільних пристроїв.

Для роботи потрібно зареєструватись в сервісі Checkbox. Тарифікація вказана на сайті сервісу.

 

За допомогою застосунку Ви зможете передати угоду в програмне РРО Checkbox, отримати PDF файл із чеком, роздрукувати його або відправити клієнту на e-mail, в смс чи будь-який зручний месенджер.

При цьому створюється дія в роботах і дизайнері бізнес-процесів, яку можна розмістити на потрібному етапі і з потрібними умовами, наприклад, виконувати лише для типу оплат «Повна передоплата» на етапі «Відправка». Статус виконання фіксується і може бути використаний при подальших обробках.

 

Детальний опис процесу початку роботи «Як почати роботу з пРРО».

 

Вважаєте цей процес складним та незрозумілим?

Ми не залишимо Вас наодинці з нововведеннями. Наші менеджери надають експертну підтримку, допоможуть розібратись у налаштуваннях каси. Давайте запитання та отримуйте консультації за телефонами:

+38 (073) 284 60 55

+38 (067) 301 30 44

Натисніть для дзвінка