Час – це гроші. Як автоматизувати бізнес?

18 січня 2022
1034

Час – це гроші. Як автоматизувати бізнес?

З кожним днем життя стає все інтенсивнішим. Все більше часу йде на роботу, все менше залишається на відпочинок, сім’ю, хороший сон…

Сьогодні бізнес без налагоджених автоматизованих процесів не може працювати успішно та достатньо ефективно. Як автоматизувати бізнес-процеси, підвищити їх ефективність та легко контролювати роботу усього підприємства Ви дізнаєтеся нижче.

  • Хочете завжди бути в курсі ситуації по операціях та продажах?

  • Швидко визначати, який рекламний канал є найефективнішим?

  • Правильно визначати ефективність працівників?

  • Використовувати дієві методики підвищення ефективності бізнесу?


Ви готові до змін на підприємстві заради збільшення прибутку?

Тоді йдемо далі.


Бітрікс24 - це набір з п'яти важливих і корисних інструментів, які допомагають бізнесу працювати: CRM, Завдання і проекти, Контакт-центр, Сайти та магазини, Офіс.


CRM дає можливість продавати більше.

Це система управління продажами і комунікаціями з клієнтами. CRM сама веде клієнта по воронці продаж від холодного контакту до успішної операції. Жодне звернення потенційного клієнта не залишиться непоміченим.

CRM-маркетинг допомагає робити індивідуальні пропозиції різним сегментам, відновлювати повторні продажі та залучати до покупок нових покупців.

whatis3.jpg

Контакт-центр

Дозволяє підключити Телефонію, Facebook, електронну пошту, сайт до Бітрікс24. Клієнти обирають серед потоку звернень той канал зв’язку, який найзручніший для них. Підприємство в Контакт-центрі розділяє весь потік звернень між собою. Контакти, історія листування і записи розмов з клієнтами зберігаються в CRM.

whatis4.jpg

Інструмент Бітрікс24 Завдання і проекти 

Допомагає працювати разом і встигати вчасно. Створити завдання легко. Працює нагадування, щоб виконати завдання вчасно. Працівник здійснює облік робочого часу, витраченого на завдання та звітує керівництву. Постановник завдання бачить контролює його виконання. Також є можливість визначити пріоритетні завдання, призначити при потребі спостерігачів. Якщо завдання поставлене в Бітрікс24, воно точно буде виконано.

whatis2.jpg

Інструмент Бітрікс24.Офіс 

Забезпечує ділове спілкування між співробітниками, облік і контроль робочого часу, корпоративний чат, загальний диск, зручний календар, систематичну звітність працівників, автоматизацію бізнес-процесів.

whatis1.jpg

Сайти та магазини 

Допомагають продавати. Бітрікс24 створює їх вже всередині CRM і це є незаперечною перевагою. Контакти покупців інтернет-магазину і клієнтів сайту, які заповнили CRM-форму, спілкувалися в безкоштовному чаті або замовили зворотний дзвінок, одразу потрапляють в CRM. Повну статистику по відвідувачах можна отримати при підключенні Google.Analytics до сайту.

whatis5.jpg


Наші менеджери допомагають обрати оптимальний варіант для кожного клієнта, вивчають особливості бізнесу та окремих процесів і тільки після цього пропонують вирішення тієї чи іншої задачі для досягнення поставлених цілей.


Натисніть для дзвінка